Snapfish

Snapfish är ett riktigt bra alternativ på webben för att framkalla sina bilder, mer än 85 miljoner medlemmar och en miljard unika bilder lagrade på webben gör dem till ett av de ledande företagen i världen.

Här kan du framkalla, dela och lagra alla dina bilder till riktigt låga priser. Snapfish gör professionellt framkallade papperskopior från digitalkameror, du kan dela dina bilder gratis på webben, lagra ett obegränsat antal bilder samt göra flera olika personliga fotoprodukter. Har man ett Flickr konto går det även att föra över bilder till sitt konto på Snapfish därifrån.

Snapfish är kanske ett företag för dem som är lite mer erfarna vad det gäller att hantera bilder på webben. Men även du som är nybörjare kan enkelt använda deras tjänster på hemsidan, det finns bra instruktioner till momenten.

Snapfish är från början ett bolag inom Hewlett Packard-koncernen som har sitt huvudkontor i San Francisco. Det var 2006 som de gjorde sitt intåg i Europa när de köpte företaget som driver PIXACO – en av Europas ledande webbtjänster för fototjänster och fotoprodukter online. Det är mycket populära och verkligen ett bra företag när du vill framkall bilder via Internet. De finns just nu i elva olika länder i Europa och fortsätter att expandera, på det sättet vill de ge europeiska kunder ett bättre urval när det gäller fototjänster på nätet.

Några av de saker du kan göra hos Snapfish: Överföra digitala bilder från din digitalkamera till Snapfish. Framkalla dina bilder på fotopapper av hög kvalitet i flera olika storlekar. Lagra och dela hur många bilder du vill, helt gratis. Skapa personliga presenter till dina nära och kära med dina egna bilder på.